«Укрпошта» відкрила попереднє замовлення на новорічну марку

Читать на русском
Відкрилося попереднє замовлення офіційної новорічної марки від Укрпошти. Автором малюнка стала дівчинка із Миколаєва.
facebook.com/ukrposhtaceo

«Укрпошта» сьогодні, 15 грудня, відкрила попереднє замовлення офіційної новорічної марки. Автором малюнка на марці стала дівчинка із Миколаєва.

Про це повідомив голова компанії Ігор Смілянський.

«Путін-викрадач Різдва»: в яких облцентрах України встановлять ялинку, а в яких – ніНовий рік-2023. У яких обласних центрах встановлять новорічну ялинку, а в яких – ні, докладніше на інфографіці.

«Ескіз марки був допрацьований за вашими порадами. Додали декілька символічних елементів: поле бою, вкрите снігом та запалені свічки на вікні. Та основний меседж залишається незмінним – війна розлучила багатьох українців, створила кордони там, де ще минулого Нового року панували радість та сміх. Але попри це ми віримо, що 2023 рік переверне все на 180 градусів і диво під назвою «Перемога» стане не просто мрією, а ще одним днем народження нашої країни», – розповів Смілянський.

У відділеннях марка буде доступна з 19 грудня. Загальний тираж новорічної марки – 720 тисяч штук. Замовити можна за посиланням.

Нагадаємо, «Укрпошта» вводить в обіг нові поштові марки «Зброя Перемоги», а частина зібраних коштів від продажу піде на допомогу ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: