Повітряні сили ЗСУ готові відбити новий ракетний удар росії – Ігнат

Читать на русском
У Повітряних силах ЗСУ запевнили, що готові до нового ракетного удару з боку росії. При цьому зазначили, що високоточних далекобійних ракет у рф залишилося небагато.
Фото: Суспільне

Російські війська, очевидно, готують новий ракетний удар по Україні. Але Повітряні сили ЗСУ готові його відбити.

Про це в ефірі телемарафону заявив речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Масовані ракетні обстріли росії 10 жовтня, 15 та 23 листопада: порівнянняНа інфографіці – порівняння масштабів масованих ракетних атак росії на Україну 10 жовтня, 15 та 23 листопада.

«Найстрашніше українці пережили в лютому-березні, коли сотні ракет летіли нам на голови щодня, російська авіація літала в багатьох регіонах, велись активні повітряні бої. Хіба можна нас злякати ще чимось? До того ж не так багато високоточних далекобійних ракет у рашистів залишилось, якими вони можуть завдавати ударів по наших тилах. Командувач Повітряних Сил під час нашої крайньої розмови запевнив, що ми готові, ракети заряджені, будемо відбивати, скільки б ракет вони не запустили», – підкреслив Ігнат.

Нагадаємо, напередодні міністр оборони Олексій Резніков оприлюднив статистику, згідно з якою росіяни завдали по території України 16 тисяч ракетних ударів з початку повномасштабного вторгнення. При цьому 97% російських цілей – цивільні.

Президент Володимир Зеленський попередив, що Україна має бути готова до нових терористичних атак з боку рф.

За словами представника української розвідки, росії потрібний плюс-мінус тиждень, щоб підготуватися до наступного масованого ракетного обстрілу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: