«Готовий до переговорів»: Зеленський назвав умови

Читать на русском
Володимир Зеленський заявив, що готовий до переговорів з росією. Однак, на його думку, зараз немає предмету для розмови.
Володимир ЗеленськийФото – president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що він готовий до переговорів з росією. Однак країна-агресор має звільнити всі окуповані території.

Про це він сказав в інтерв’ю LCI.

Він підкреслив, що, попри заклики третіх сторін, зараз немає предмета для розмови з рф.

Переговори з путіним неможливі: як змінювалася позиція ЗеленськогоІнфографіка – позиція Володимира Зеленського щодо переговорів з путіним пройшла еволюцію від переконання в необхідності діалогу до констатації, що з чинним президентом рф говорити нема про що.

«Все, що нас цікавить, – це звільнення наших власних земель, після чого нам доведеться говорити з росією, готовою поважати свого співрозмовника і повертати те, що нам належить. Саме з такою росією я готовий вести переговори, але не з тією росією, яка у нас є на цей час – з нацистською росією», – зазначив глава держави.

Він переконаний, що російський диктатор володимир путін не хоче миру. За його словами, він не готовий робити висновки з завданої ним трагедії.

Нагадаємо, Володимир Зеленський виступив на відкритті саміту G20 в Індонезії. Під час виступу Зеленський назвав десять пропозицій України щодо встановлення миру з росією.

Російський диктатор володимир путін хоче провести переговори з Києвом, щоб погіршити відносини України з західними партнерами. Крім того, він хоче дати своїм військам відновитися.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: