Арахамія назвав умови переговорів щодо гарантій безпеки для росії

Читать на русском
Давид Арахамія заявив, що Україна готова надати гарантії безпеки для росії. Однак для цього росіяни мають покинути нашу територію, а також виконати ще низку вимог.
Давид АрахаміяФото – sluga-narodu.com

Глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що Україна готова забезпечити «гарантії безпеки» для росії. Однак країна-агресор має виконати низку умов.

Про це він написав у Telegram.

За його словами, для таких гарантій російським окупантам необхідно залишити територію України та виплатити репарації. Крім того, в рф мають покарати всіх військових злочинців та добровільно здати ядерну зброю.

Переговори з путіним неможливі: як змінювалася позиція ЗеленськогоІнфографіка – позиція Володимира Зеленського щодо переговорів з путіним пройшла еволюцію від переконання в необхідності діалогу до констатації, що з чинним президентом рф говорити нема про що.

«Після цього ми готові сісти за стіл переговорів і поговорити про гарантії безпеки», – наголосив Арахамія.

Також відомо, що він був головою переговорної групи з росіянами навесні.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський виступив на відкритті саміту G20 в Індонезії. Під час виступу Зеленський назвав десять пропозицій України щодо встановлення миру з росією.

Колишній директор Центрального розвідувального управління США Девід Петреус вважає, що у війні росії та України не буде військового переможця, конфлікт завершиться шляхом переговорів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: