Змушують до переговорів: у Міноборони попередили про ризик повторного обстрілу

Читать на русском
Країна-агресор може вдатися до повторних нікчемних обстрілів, аби спробувати змусити Україну сісти за стіл переговорів.

Країна-агресор може вдатися до повторних нікчемних масованих обстрілів, аби спробувати змусити Україну сісти за стіл переговорів.

Про це повідомив радник міністра оборони України Юрій Сак, пише The Guardian.

За його словами, останні російські обстріли територією України не були несподіванкою, оскільки про них попереджали протягом кількох тижнів.

Росія пошкодила критичну інфраструктуру Київщини та 9 будинківРосійські окупаційні війська ракетними ударами пошкодили майже десяток приватних будинків у різних районах Київщини.

Водночас, Сак не виключає, що жалюгідна країна може вдатися до повторних ударів, оскільки це є частиною стратегії ворога.

«Це була стратегія за останні два місяці. Зіткнувшись із поразками на полі бою, їм треба це компенсувати. Вони намагаються створити умови, аби змусити Україну до переговорів. Цього не буде. Це не спрацює», - наголосив радник міністра оборони.

За словами Сака, російські обстріли є сигналом для Заходу про те, що Київ потребує більше систем ППО, аби захистити себе він агресора.

Нагадаємо, зранку 16 грудня російські терористи випустили по цілях в Україні 60 ракет. Скільки з них збито – поки невідомо.

Російські окупанти в ході ракетної терористичної атаки на українську енергетичну інфраструктуру завдали удару по ДніпроГЕСу в Запоріжжі.

Також повідомлялося про вибухи в Києві, руйнування під'їзду житлового будинку із жертвами у Кривому Розі та обстріли Харківщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: