Війна в Україні закінчиться переговорами, але сторони до них поки що не готові – ексглава ЦРУ

Читать на русском
За словами колишнього глави ЦРУ, нині ні володимир путін, ні Володимир Зеленський не готові до початку переговорів.
Фото: petraeus-afghanistan.jpg

Колишній директор Центрального розвідувального управління США Девід Петреус вважає, що у війні росії та України не буде військового переможця, конфлікт завершиться шляхом переговорів.

Він сказав про це в інтерв'ю німецькій газеті Tagesspiegel.

Як розвиватиметься війна в Україні взимку: можливі сценаріїЯк узимку розвиватимуться бойові дії в Україні, чи продовжать ЗСУ контрнаступ, чи буде пауза у війні – усі можливі сценарії.

Але, за словами Петреуса, нині ні президент росії володимир путін, ні президент України Володимир Зеленський не готові до початку переговорів.

«До того часу США, НАТО та західні союзники мають зробити все можливе, щоб Україна могла звільнити свою країну та захистити свій народ та інфраструктуру від російських ракет та іранських безпілотників», – зазначив він.

На думку ексглави ЦРУ, у якийсь момент ціни війни проти України виявиться для росії непомірно високою, як це було у випадку з СРСР та війною в Афганістані. Українці отримають допомогу у відновленні та надійні гарантії безпеки. А потім Євросоюз, США, Британія та інші країни працюватимуть з Україною та рф, щоб знайти рішення.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський назвав два варіанти закінчення війни з росією.

Видання Insider розглянуло шість сценаріїв закінчення війни в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: