Окупанти готують «мобілізацію» на півдні України і вже відправляють туди свій ОМОН

Читать на русском
Разом із російськими силовиками також туди відправили і працівників військових комісаріатів угруповань так званих Л/ДНР.
Ілюстративне фото

З території країни-агресора на тимчасово окуповану частину Херсонської області перекидаються силовики з метою проведення незаконного «призову» жителів регіону в армію російських загарбників. Відповідну «мобілізацію» Кремль планує провести у вже грудні.

Про це повідомляє Центр національного спротиву при Силах спеціальних операцій ЗСУ.

Як зазначається, для цього на лівий берег Херсонської області, який тимчасово перебуває під контролем окупантів, прибули підрозділи ОМОН з Дагестану. Разом із російськими силовиками також туди відправили і «працівників військових комісаріатів» угруповань так званих Л/ДНР.

ОМОН із Тольятті катував українців у Балаклії – МонастирськийУ Балаклії тортурами українців займався російський ОМОН із Тольятті. В одній камері могли утримувати до 40 людей.

Повідомляється, що вони розташувалися у селі Красне у Каховському районі Херсонської області.

«Новоприбулі окупанти не приховують, що у грудні особовий склад буде залучений до незаконного призову мешканців регіону з паспортами рф. Проте не виключно, що під «мобілізацію» потраплять всі чоловіки, а не лише власники паспортів ворога», - йдеться у публікації.

Водночас, у Центрі національного спротиву закликають мешканців тимчасово окупованих територій залишити захоплений рф регіон на півдні України та «не ставати ресурсом для ворога».

Нагадаємо, що росія найближчим часом може залучити додаткові мобілізовані сили.

Раніше у кремлі розповіли, чи буде друга хвиля мобілізації в рф.

Також стало відомо, що росіяни вербують студентів з Африки на війну проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: