У кремлі розповіли, чи буде друга хвиля мобілізації в рф

Читать на русском
Пєсков заявив, що у кремлі нібито не обговорюють проведення другої хвилі мобілізації у росії. Але за міноборони він сказати не може.

У кремлі не обговорюють можливість проведення другої хвилі мобілізації у росії.

Про це заявив прессекретар путіна Дмитро Пєсков, передає «Інтерфакс».

На фронті в Україні та в тилу загинули вже щонайменше 100 мобілізованих росіян – ЗМІЗа підрахунками ЗМІ, на війні проти України та в тилу загинули вже понад сотня мобілізованих росіян. Причому у деяких випадках від мобілізації до загибелі на фронті минуло лише 9-10 днів.

«Немає жодних обговорень із цього приводу. Щодо Міноборони, я не можу говорити за Міноборони. У кремлі жодних обговорень щодо цього немає», – так Пєсков прокоментував чутки про підготовку другої хвилі мобілізації.

Нагадаємо, на початку місяця ЗМІ повідомляли, що у росії після закінчення осіннього призову може початися друга хвиля мобілізації. Прихована підготовка до цього ведеться.

31 жовтня у міністерстві оборони росії заявили про завершення «часткової» мобілізації. Призвано, за офіційними даними, близько 300 тисяч людей.

У центральному банку рф визнали, що рішення про мобілізацію чинитиме тиск на економіку в найближчі місяці. Експерти відзначають, що мобілізація у поєднанні з втечею росіян за кордон і втратами на війні прискорює демографічний крах росії.

Щодо впливу мобілізації безпосередньо на хід війни в Україні, то на думку військових аналітиків, призов резервістів швидше за все продовжить війну, а не вплине на її результат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: