Маляр назвала умову проведення додаткової мобілізації в Україні

Читать на русском
У Міноборони поки що не планують проводити додаткову мобілізацію, але ситуація залежатиме від подальших подій на фронті.

У Міноборони поки що не планують проводити додаткову мобілізацію, але ситуація залежатиме від подальших подій на фронті.

Про це заявила заступниця голови відомства Ганна Маляр в ефірі всеукраїнського телемарафону.

Як змінювалася чисельність Збройних сил УкраїниЧисельність Збройних сил України порівняно з 2014-2021 роками зросла майже втричі. Докладніше – на інфографіці.

«Станом на сьогодні вистачає тих людей, які були мобілізовані. Але ми всі маємо усвідомлювати, що в країні йде війна. Ми можемо припускати різні сценарії розвитку подій і ми з вами в принципі маємо бути готовими до розвитку всіх цих сценаріїв», - наголосила Маляр.

Зазначимо, із пропозицією продовжити в Україні терміни воєнного стану та мобілізації ще на 90 днів виступив напередодні президент Володимир Зеленський. Відповідний законопроєкт глава держави вніс на розгляд Верховної ради.

Наприкінці жовтня секретар РНБО Олексій Данілов говорив, що третя хвиля мобілізації триває за планом і потреби у додатковому наборі поки що немає. За його словами, Ставка верховного головнокомандувача регулярно розглядає на засіданнях це питання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: