Білорусь продовжує підготовку мобілізованих росіян – Генштаб

Читать на русском
На території Білорусі продовжується військова підготовка мобілізованих у росії громадян. Також готуються приймати нових прибулих.

На території Білорусі продовжується військова підготовка мобілізованих у росії громадян. Також готуються приймати нових прибулих.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов на брифінгу 10 листопада.

Відгородитися від «буйних сусідів»: як країни Європи зміцнюють кордон із росією та БілоруссюЛатвія, Литва, Польща, Естонія, Норвегія та Фінляндія зміцнюють свій кордон із росією та Білоруссю, аж до будівництва парканів.

«На території республіки Білорусь продовжуються заходи щодо розгортання регіонального угруповання військ так званої союзної держави, яка може діяти на Волинському та Поліському операційних районах. У Білорусі проводяться заходи щодо підготовки та прийому російського військового контингенту з числа мобілізованих на території росії осіб. Наразі продовжується уточнення місць для розміщення особового складу», – повідомив Громов.

Нагадаємо, у ЗСУ назвали загрозу спільного розгортання військ рф та Білорусі.

31 жовтня у міністерстві оборони росії заявили про завершення мобілізації. ЗМІ писали про те, що в рф вже цієї зими може початися друга хвиля мобілізації.

Радник ОПУ Олексій Арестович повідомив, що в Україні знаходяться близько 60 тисяч мобілізованих росіян. Інші зараз у тренувальних центрах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: