У міноборони рф заявили про «припинення» мобілізації

Читать на русском
У міноборони росії заявили нібито про «припинення» видачі повісток щодо мобілізації, але указу лідера-країни агресора володимира путіна про її завершення поки що немає.

У міноборони росії заявили нібито про «припинення» видачі повісток по мобілізації, але указу лідера-країни агресора володимира путіна про її завершення поки що немає.

Про це повідомляє пресслужба російського відомства 31 жовтня.

«За дорученням міністра оборони росії сергія шойгу генеральним штабом росії направлені вказівки командувачам військами військових округів і командувачу Північного флоту до 1 листопада доповісти про завершення заходів часткової мобілізації», - йдеться в повідомленні.

Путін має намір продовжувати війну у 2023 році – ISWПрезидент рф володимир путін хоче продовжувати війну і у 2023 році. Однак він чекає на зиму, щоб спланувати дії в Україні.

У заяві стверджується, що «відповідно до цих вказівок, всі заходи, пов'язані із призовом на військову службу військовими комісаріатами спільно з органами виконавчої влади суб'єктів рф громадян, які перебувають у запасі, призупинені».

Як пише видання Медуза, військкоматам наказано з 31 жовтня повернутися до роботи у штатному режимі.

«Надалі вони займатимуться лише прийомом добровольців та кандидатів для проходження військової служби за контрактом», - пише видання.

Нагадаємо, голова військового відомства країни-агресора Сергій Шойгу доповів президенту володимиру путіну, що начебто «часткова мобілізація» завершилася і в армію набрали 300 тисяч військових. З них на територію України відправили вже 82 тисячі мобілізованих.

У свою чергу, начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов спрогнозував, що до кінця року українська армія значно просунеться вперед, буде ще низка вагомих перемог. А остаточно війна з росією має завершитись до початку літа 2023 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: