Скоро знадобиться нова хвиля: Зеленський відреагував на завершення мобілізації у рф

Читать на русском
Мобілізовані окупанти настільки погано підготовлені та екіпіровані, що росії невдовзі може знадобитися нова хвиля.
president.gov.ua

Мобілізовані окупанти настільки погано підготовлені та екіпіровані, що росії невдовзі може знадобитися нова хвиля.

Про це заявив у відео зверненні президент України Володимир Зеленський.

«Сьогодні у ворога у ворога звітують про нібито завершення їхньої мобілізації.Про нібито непотрібність нових хвиль відправки громадян росії на фронт. Ми відчуваємо на передовій зовсім інше», – зазначив він.

Росія намагається посилити тиск на українські позиції, використовуючи мобілізованих, проте вони погано підготовлені та екіпіровані. Це дозволяє припустити, що вже скоро рф може знадобитись нова хвиля.

У рф забирають на війну ув'язнених, хворих на ВІЛ та гепатит – розвідкаПВК Вагнер почала рекрутувати ув'язнених із російських в'язниць із захворюваннями, зокрема на ВІЛ та гепатит C.

«Ми до цього готуємось – готуємось до того, що поточне російське керівництво шукатиме будь-яких нових можливостей, щоб продовжувати війну. Зокрема й завдяки своїм спільникам - в Ірані», – зауважив президент.

Зеленський додав, що щоденно відбувається робота з партнерами України для того, щоб посилити протиповітряну оборону країни та інші наші оборонні можливості. Щоденно посилюється захист критичної інфраструктури України, передусім енергетичної.

Нагадаємо, голова військового відомства країни-агресора Сергій Шойгу доповів президенту володимиру путіну, що начебто «часткова мобілізація» завершилася і в армію набрали 300 тисяч військових. З них на територію України відправили вже 82 тисячі мобілізованих.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: