ЗСУ ліквідували 125 окупантів та пункт управління росіян на півдні

Читать на русском
Бійці ЗСУ 9 листопада на південному напрямку знищили 125 окупантів, пункт управління, склад з боєприпасами та техніку росіян.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

У середу, 9 листопада, українські захисники на південнобузькому напрямку нищили живу силу російських окупантів, а також їхню зброю та техніку.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Відомо, що над Чорним морем в Одеській області збили два безпілотних розвідники типу «Гранат-3». Авіація ЗСУ 8 разів вдарила по опорному пункту, а також районах зосередження сил та засобів росіян.

Зеленський про ситуацію на півдні: ніхто не робить «жестів доброї волі», все виборюємоПрезидент Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні 9 листопада розповів про ситуацію на південному напрямку фронту.

Ракетно-артилерійські війська виконали понад 100 вогневих завдань. Зокрема, вразили пункт управління, колонну військової техніки та склади з боєприпасами ворога.

Також за добу українські військові ліквідували 125 окупантів, 3 танки та 5 одиниць авто-бронетехніки. Крім того, знищили склад з боєприпасами противника у Бериславському районі.

Нагадаємо, ЗСУ атакували вісім районів зосередження живої сили та дві позиції засобів протиповітряної оборони противника.

Втрати російських військових на території України з 24 лютого орієнтовно склали 77 950. Минулої доби ЗСУ ліквідували ще не менше 780 окупантів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: