Зеленський: «перетворити зиму на зброю – це план росії»

Читать на русском
Володимир Зеленський заявив, що українська робить все для того, щоб завадити планам росії перетворити зиму на зброю.
Володимир ЗеленськийФото – president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський заявив, що росія запланувала перетворити зиму на зброю проти українців та всієї Європи. Однак українська влада робить усе, щоб цей план зазнав провалу.

Про це глава держави розповів у новому вечірньому відеозверненні.

За його словами, зараз тривають ремонтні роботи на об’єктах енергетики, які постраждали від російських ударів. Станом на вечір 8 листопада близько 4 млн українців у 14 областях та місті Києві відключені від електропостачання.

На Донеччині окупанти гинуть сотнями щодня – звернення ЗеленськогоПрезидент Володимир Зеленський випустив нове звернення за підсумками 7 листопада, 257-го дня війни проти російських окупантів.

Також президент розповів, що ситуація по всьому фронту залишається складною. Зокрема, на Донеччині активність окупантів дуже висока. Росіяни зазнають великих втрат, однак їм наказали вийти на адмін межу Донеччини.

«Херсонщина. Чітко розуміємо, що в планах у ворога, тож діємо відповідно. Акуратно, продумано і в інтересах звільнення всієї нашої території. Укріплюємо наші позиції, ламаємо російську логістику, послідовно знищуємо потенціал окупантів утримувати в окупації південь нашої країни», – додав Зеленський.

На сході українські воїни рухаються крок за крок, звільняючи населені пунтки. Також активно зміцнюється кордон.

Нагадаємо, Володимир Зеленський у вівторок, 8 листопада, зустрівся з членом Кабінету президента США, постійною представницею США при ООН Ліндою Томас-Грінфілд.

Володимир Зеленський все ж таки візьме участь у саміті лідерів G20, який пройде на Балі в Індонезії. Можливо, це буде дистанційно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: