На півдні ЗСУ ліквідували 55 росіян та вдарили по системах ППО ворога

Читать на русском
8 листопада українські військові на південному напрямку ліквідували 55 загарбників, ворожу техніку та вдарили по системах ППО противника.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Протягом бойового дня у вівторок, 8 листопада, українські захисники знову нищили російських окупантів на південному напрямку. Зокрема, ракетно-артилерійські війська виконали 290 вогневих завдань.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Відомо, що ворог 4 рази атакував позиції ЗСУ за допомогою авіація. У відповідь українці нанесли 11 ударів по системах ППО противника та районах зосередження ворожих сил та техніки.

«Всерйоз ще не починали»: як після восьми місяців війни скоротився військовий потенціал росіїЯк за час повномасштабного вторгнення в Україну скоротився військовий потенціал росії, скільки особового складу та техніки знищено – на інфографіці.

За день українські військові ліквідували 55 окупантів, 4 танки, зенітно-ракетний комплекс «Тор-М2», самохідну гаубицю «Акація», два міномети та 9 одиниць авто-бронетехніки. Також знищено 2 склади ворожих боєприпасів неподалік Снігурівки й Костромки.

Нагадаємо, в Україні 7 листопада ліквідовано ще 710 російських окупантів – найбільших втрат противник зазнав на Бахмутському та Авдіївському напрямах. Загальні втрати армії рф становлять 77 тисяч 170 військовослужбовців.

Також російські загарбники щодня втрачають у Бахмуті на Донеччині до 100 людей. Схожа ситуація на Авдіївському напрямку та у напрямку Сватове-Кремінна в Луганській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: