На Донбасі війська рф випустили ракети із Су-25 по своїм позиціям – ЗСУ

Читать на русском
На Донецькому напрямку війська рф випустили ракети з літака Су-25 по своїм же позиціям. Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Черевий в ефірі телемарафону.

На Донецькому напрямку війська рф випустили ракети з літака Су-25 по своїм же позиціях.

Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону.

Які території ризикує втратити росія після поразки у війні проти УкраїниЯкі території може втратити росія після поразки у війні проти України – на карті Слово і діло, зібраній за даними, які раніше оприлюднювала розвідка.

За його інформацією, армія рф зазнає величезних втрат у районі Бахмута, Авдіївки та Вугледара. Череватий зазначив, що ці напрямки є епіцентром російської війни, там тривають найжорстокіші та найкривавіші бої.

Окупанти застосовують усі види зброї, які вони мають. Насамперед - артилерію, РСЗВ та авіацію.

«Зокрема, на Донецькому напрямку за цю добу було застосовано 12 разів авіацію. Щоправда, одного разу вони застосували Су-25 – випустили по своїм позиціями ракети», - сказав Череватий.

Нагадаємо, в Україні за добу ліквідовано ще 710 російських окупантів – найбільших втрат противник зазнав на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Загальні втрати армії росії становлять 77 тисяч 170 військовослужбовців.

Зазначимо також, що війська росії вдарили ракетами С-300 по Запорізькій області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: