Лукашенко знову заявив, що Білорусі «ніяка війна не потрібна»

Читать на русском
Лукашенко заявив, що Білорусь у жодну війну вступати не збирається. Він також сказав, що не вірить у початок третьої світової війни.

Олександр Лукашенко вкотре заявив, що Білорусі на сьогоднішній день «ніяка війна не потрібна».

Про це повідомляє Белта.

«Не звертайте уваги на це виття. Ми сьогодні нікуди не збираємось іти. На сьогоднішній день жодної війни. Нам вона не потрібна. Треба заспокоїтись. Кожен має робити свою справу, якщо ми хочемо, щоби не було війни», – заявив самопроголошений президент.

Лукашенко звинуватив Україну у «провокаціях» на кордоніЛукашенко заявив, що Україна нібито постійно влаштовує провокації на кордоні з Білоруссю та порушує лінію кордону своїми безпілотниками.

Лукашенко також сказав, що не вірить у можливий початок третьої світової війни, але «боятися і передбачати треба все».

«Ну хто сьогодні може сказати, що не вибухне третя світова війна. Ми як ніколи близькі до неї. Але я не вірю, що третя світова війна буде. Тому що небезпека полягає в тому, що третя світова війна призведе до знищення всіх і вся. Ну, кому хочеться сьогодні померти», – сказав білоруський диктатор.

Нагадаємо, у Генштабі ЗСУ не виключають повторного наступу окупантів з Білорусі, цього разу метою можуть бути західні області України.

Аналітики ISW вважають ризик наступу на Україну з боку Білорусі низьким.

Раніше Лукашенко визнав участь Білорусі у російській агресії проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: