Путін підписав «закони» про анексію українських територій

Читать на русском
Путін підписав укази про анексію Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей України. Пушилін, Пасічник, Сальдо та Балицький призначені їх тимчасовими «головами».

Президент росії володимир путін підписав закони про анексію Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей України.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Переговори з путіним неможливі: як змінювалася позиція ЗеленськогоІнфографіка – позиція Володимира Зеленського щодо переговорів з путіним пройшла еволюцію від переконання в необхідності діалогу до констатації, що з чинним президентом рф говорити нема про що.

Також путін призначив Дениса Пушиліна «вріо глави ДНР», Леоніда Пасічника – «вріо глави ЛНР», а колаборантів Володимира Сальдо та Євгена Балицького – «вріо губернатора» Херсонської та Запорізької областей відповідно.

Нагадаємо, 30 вересня путін оголосив про анексію чотирьох областей України. Донецьку та Луганську області росія анексувала в адміністративних кордонах 2014 року, а щодо Запорізької та Херсонської областей у кремлі ще не визначилися.

Євросоюз та США засудили дії росії. Псевдореферендуми на окупованих територіях та анексію поки визнала лише Північна Корея.

Учора президент України Володимир Зеленський визнав нікчемними укази путіна щодо визнання «незалежними» Криму, Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Крім того, Зеленський ухвалив рішення РНБО про неможливість проведення переговорів із путіним. Як змінювалася позиція президента щодо цього питання – на інфографіці «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: