«Психіатри, ваш вихід»: у соцмережах обговорюють виступ путіна в кремлі

Читать на русском

Як у соцмережах відреагували на виступ путіна, в якому він оголосив про анексію частини України – у добірці.

Президент країни-агресора володимир путін виступив у кремлі з промовою, в ході якої оголосив про анексію Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей.

У виступі путін заявив, що готовий на переговори з Україною, але статус окупованих областей він обговорювати не збирається.

Також путін, незважаючи на те, що його дії говорять про протилежне, сказав, що росія «не прагне відновити Радянський Союз». Розпад СРСР він вкотре назвав «національною катастрофою».

Дуже довго путін скаржився на західні країни, звинуватив їх у русофобії та диктатурі, а США у тому, що вони «досі окупують Німеччину та Південну Корею».

Завершилося все підписанням незаконних «договорів» щодо приєднання до росії окупованих областей України. Що про виступ путіна думають у соцмережах – у добірці «Слово і діло».

«Диктатор путін перетворився на Гітлера та спалив собі всі мости для відступу. Тепер перемога України та всього Заходу означатиме неминучий крах путіна особисто (згадаймо Гітлера, Мусоліні, Каддафі та Хусейна). Колективний Захід має зрозуміти, що це війна не лише проти України, а скоріше проти демократії, свободи та загальнолюдських цінностей, це війна проти США, Британії, Європи, Японії, Австралії та інших цивілізацій», – вважає Володимир Курінний.

«Але загальне враження: «Не вірю». Наче все було зроблено з імперським розмахом, але відчувалася якась награність та штучність. Удаваність і натягнутість. Усі намагалися зіграти велич і історичність моменту, але відчували, що в них «горять сраки» і скоро розсиплеться. Як той оркестр, який догравав концерт на палубі «Титаніка», який із прискоренням йшов на дно», – написав Сергій Стуканов.

Нагадаємо, тим часом Володимир Зеленський заявив, що Україна подає заявку на членство в НАТО за прискореною процедурою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: