Контрнаступ ЗСУ на Сході: Арестович озвучив подробиці

Читать на русском
Арестович, як і Лещенко минулої доби раніше, анонсував, що подробиці розповість у зверненні президент Зеленський, але він поки що не коментував цих подій.
Фото УНІАН

У результаті контрнаступу ЗСУ отримали можливість обстрілювати окупантів в Ізюмі на Харківщині і на Донецькому напрямку.

Про це заявив радник Офісу президента Олексій Арестович в ефірі «Фейгін LIVE».

«В одному місті, назву якого ми не називаємо, сталася біда з путінськими військами. Сильна біда. Але це ще не все. Вони сильно втекли на схід. Ще сильніше втекли, далеко за місто. Щопрадва «мужнє» російське командування вже намагається відновити стан, перекидає резерви, але їх там чекає маса сюрпризів. Але частина з них вже в полоні», - сказав Арестович, при цьому не називаючи місто.

Зеленський натякнув на точковий контрнаступ на різних напрямкахКонтрнаступ українських військових триває не лише на Херсонщині. Зеленський натякнув, що для росіян можуть бути деякі сюрпризи.

Згідно з його словами, над Ізюмом нависла дуже серйозна загроза. Також ЗСУ тепер дострілюють до Куп'янська. А це основна артерія забезпечення угруповання противника біля Ізюма і всього північно-східного угруповання на Донецькому напрямку.

«Так сюрпризи зараз по всій лінії фронту. Буквально єдине місце, де немає сюрпризів такого роду - це Запорізький напрямок... Все, що наступало на Слов'янськ і Краматорськ. Це грандіозна проблема для них. Сам факт, що ми поставимо під вогневий контроль, це величезна проблема», – зазначив радник ОПУ.

Зазначимо, що Арестович, як і Лещенко минулої доби раніше, анонсував, що подробиці розповість у зверненні президент Зеленський, але він поки що не коментував цих подій, зазначивши лише, що «жорстке протистояння триває майже по всій лінії фронту. Це тисяча триста кілометрів активних бойових дій. І це просто несправедливо, коли про окремі ділянки фронту говорять дуже багато, а про інші – ніби забувають. Хоча наші воїни на багатьох напрямках – абсолютні молодці, абсолютні герої. І на Донбасі, і на Харківщині, і в Запорізькій області, і на півдні, і у прикордонних районах півночі та сходу країни».

Минулої доби, 6 вересня, Арестович підбив підсумки першого тижня українського контрнаступу на півдні країни.

Нагадаємо, що у боях проти рф під Ізюмом загинув австралійський доброволець.

Раніше ми повідомляли, що росія від початку війни втратила в Україні більше 900 елітних фахівців.

Також зазначимо, що протягом вівторка, 6 вересня, ЗСУ відбили атаки росіян біля восьми населених пунктів на Донеччині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: