Контрнаступ ЗСУ на Херсонщині став несподіванкою для росіян – британська розвідка

Читать на русском
Контрнаступ Збройних сил України в Херсонській області став для російських окупантів тактичною несподіванкою.
GeneralStaff.ua

Контрнаступ Збройних сил України в Херсонській області став для російських окупантів тактичною несподіванкою.

Про це повідомляє британська розвідка.

ЗСУ почали контрнаступальні дії на півдні з понеділка, 29 серпня. Одним з елементів цього наступу є постійне просування на широкому фронті на захід від річки Дніпро, зосереджене на трьох напрямках у межах окупованої росією Херсонської області.

«У цієї операції обмежені найближчі задачі, проте українські сили, схоже, досягли певної тактичної несподіванки, скориставшись недоліками логістики та управління й командування у російській армії», – зазначають у розвідці.

Хочуть скласти зброю: ГУР перехопило нові розмови солдатів рфГУР публікує розмову, в якій російський окупант каже, що деякі його товариші по службі планують відмовлятися далі воювати в Україні.

Також додають, що оскільки бойові дії також тривають на Донбасі та в Харківському напрямку, для російського командування ключовим найближчими днями буде рішення, куди спрямувати будь-який оперативний резерв, який вдасться створити.

Нагадаємо, за добу 2 вересня на південному напрямку російські окупанти втратили три склади з боєприпасами, понад сто одиниць особового складу і чимало техніки. Збройні Сили України захопили полонених та трофеї.

З початку російського вторгнення на територію України загальні втрати особового складу окупантів перевищили 49 тисяч убитих. Минулої доби рф втратила 350 солдатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: