Щоденні втрати російських окупантів в Україні зросли – Арестович

Читать на русском
Щоденні втрати російських окупантів в Україні значно зросли порівняно з періодами затишшя на фронті
Ілюстративне фотоGetty Images

Щодобові втрати російських окупаційних військ в Україні зросли й тепер після кожного дня бойових дій росіяни не дораховуються тільки вбитими кількох сотень солдатів.

Про це заявив радник Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі у Марка Фейгіна.

Арестович зазначив, що зараз щоденні втрати росіян становлять 300-350 трупів щодня.

Щоб більше не кортіло. Колонка Леоніда ШвецяУ той час коли Україна живе війною, занурена в неї всіма думками і почуттями, Росія, яка війну розв'язала і гробить у ній тисячі своїх людей і власне майбутнє, від неї всіляко відгороджується.

«Вчора за результатами одного з ударів по їх плацдарму на правому березі з одного місця вивезли три КамАЗи 200-х. Це тільки один удар. Таких ударів за добу штук 10. Можемо тільки уявити, що там відбувається» - сказав він.

За останню добу в Україні ліквідовано 350 окупантів, найбільше на Донецькому та Курахівському напрямках. Крім того, кількість знищених танків перевалила за дві тисячі. Загальні втрати особового складу російської армії становлять 48,7 тисячі військових.

Головне управління розвідки Міноборони перехопило розмову, в якій російський окупант каже, що деякі його товариші по службі планують відмовлятися далі воювати в Україні.

Українські війська продовжують завдавати втрат російським окупантам. Так, 30 серпня протиповітряна оборона збила 205-й вертоліт росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: