Можливість нападу Білорусі: Подоляк висловився щодо існуючих ризиків

Читать на русском
Згідно зі словами радника голови Офісу президента, росії вигідно сіяти паніку на території України, паралельно підкріплюючи її ракетними обстрілами наших міст.
Ілюстративне фотоФакти ICTV

Українцям не варто хвилюватися через публічні спекуляції на тему можливого нападу Білорусі, оскільки їх попередять про ризик відкриття другого фронту завчасно. Україна вже готова до такого сценарію.

Про це радник голови Офісу президента Михайло Подоляк повідомив у своєму відеозверненні.

«Щодо всіх цих спекуляцій, що буквально завтра, чи післязавтра, обов’язково почнеться наступ. Ми усе прекрасно розуміємо про цього дивного пана на прізвисько Лукашенко, ми розуміємо, що він хоче бути одночасно й тут й там. Однак, при цьому ми розуміємо, що відбувається на території Білорусі, до будь-яких сценаріїв готові й у нас все з оборонної точки зору на кордоні Україна-Білорусь готове до цього», - заявив Подоляк.

Подоляк висміяв росію через вступ Швеції та Фінляндії до НАТО: «Наблизила ці кордони сама»В Офісі президента висміяли провал намірів путіна не допустити розширення Північноатлантичного Альянсу на схід.

Згідно зі словами радника голови Офісу президента, росії вигідно сіяти паніку на території України, паралельно підкріплюючи її ракетними обстрілами наших міст. Однак, про будь-яку небезпеку українців попередять завчасно.

«І до будь-яких сценаріїв, ще раз підкреслюю, ми готові. Тому давайте спокійно працювати, аби Україна виграла цю війну тільки на своїх умовах й щоб росії на території нашої країни більше ніколи не було», - додав Подоляк.

Нагадаємо, у Зеленського розповіли, що росія змінила тактику війни.

Окрім цього, в ОПУ розповіли, коли Україна отримає достатньо зброї для контрнаступу.

Раніше Подоляк повідомив, що світ однозначно визнає росію країною-терористом.

Також він запевнив, що Україна не буде вступати в переговори з росією, поки не розіб'є її.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: