У Зеленського розповіли, що росія змінила тактику війни

Читать на русском
Росіяни перейшли до концепції війни, де хочуть вибудувати масштабні панічні настрої в Україні, залякати людей і змусити їх тиснути на уряд, щоб піти на певні поступки росії.
фото ОПУ

Країна-агресор наразі змінила тактику війни, щоб змусити Україну йти на територіальні поступки.

Про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк розповів у інтерв'ю 24 каналу.

«Росія змінила тактику. Вона зараз атакує більш потужно крилатими ракетами наші міста. Чому? Оскільки з військового погляду вони (російські окупаційні війська - ред.), як з'ясувалося, воювати не дуже якісно вміють», - сказав Подоляк.

Подоляк висміяв росію через вступ Швеції та Фінляндії до НАТО: «Наблизила ці кордони сама»В Офісі президента висміяли провал намірів путіна не допустити розширення Північноатлантичного Альянсу на схід.

При цьому, представник ОПУ зазначив, що росіяни перейшли до концепції війни, де хочуть вибудувати масштабні панічні настрої в Україні, залякати людей і змусити їх тиснути на уряд, щоб піти на певні поступки росії.

Також, згідно з його словами, росія вкладає гроші у своє проросійське лобі на політичних ринках інших країн для того, щоб вони їх підтримували.

«Сьогодні вийшла нова стаття пана Кіссинджера, де він знову каже: «Нумо робити певні територіальні поступки, тоді буде можливість закінчити війну», - додав Подоляк.

Нагадаємо, що в ОПУ розповіли, коли Україна отримає достатньо зброї для контрнаступу.

Раніше Подоляк повідомив, що світ однозначно визнає росію країною-терористом.

Також він запевнив, що Україна не буде вступати в переговори з росією, поки не розіб'є її.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: