Стала відома кількість жертв нічних обстрілів Харкова

Читать на русском
Загалом за добу по області внаслідок російської агресії 7 осіб дістали поранення та госпіталізовані до медичних установ.
ГУ ДСНС в Харківській області

На Харківщині за добу внаслідок обстрілів одна людина загинула, семеро дістали поранення.

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

«Загалом за добу по області внаслідок російської агресії 7 осіб дістали поранення та госпіталізовані до медичних установ: Харків - 3 людини, Ізюмський район - 4 особи. У Богодухівському районі, на жаль, загинула жінка 79 років», - повідомив Синєгубов.

Згідно з його словами, минулої ночі загарбники знову обстрілювали житлові райони Харкова, зокрема цивільну інфраструктуру в Немишлянському і Холодногірському районах. Внаслідок обстрілів сталися займання балконів квартир багатоповерхівок, автомобілів, гаражів.

«Близько 23 год російська ракета влучила у двоповерховий будинок у Холодногірському районі Харкова, двох харків’ян із вибуховими травмами госпіталізували до медичних установ», - зазначив голова ОВА.

Після півночі в Немишлянському районі окупанти обстріляли лікувальний заклад. Пошкоджені дах, технічний поверх, операційна на 7-му поверсі та перекриття 6-го поверху в рентген-кабінеті. Постраждалих немає.

Повідомляється, що загарбники обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівський, Чугуївський райони.

Нагадаємо, що зросла кількість жертв та поранених через ракетний удар по Сарнах.

Сьогодні вранці окупанти вдарили ракетами по Києву. За попередньою інформацією по київській області та столиці було випущено 14 ракет. Ракета влучила у 9-поверховий житловий будинок у Шевченківському районі міста Києва. Під завалами залишаються постраждалі люди, є загиблий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: