У центрі Харкова внаслідок ракетних ударів зруйновано офісну будівлю

Читать на русском
РФ завдала ракетних ударів по Київському та Немишлянському районам Харкова. Пошкоджено приватні будинки та поверхи офісної будівлі.
ілюстративне фото

Росія продовжує бити по Харкову ракетами, а також обстрілювати з РСЗВ Харківську область. Є нові руйнування, поранені та загиблі.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram у суботу, 25 червня.

Росія за ніч випустила по Україні понад 40 ракет: де були вибухиУкраїна зазнала масованого ракетного обстрілу з боку росії. Удари також завдавалися і авіацією рф з Білорусі. Усього по території України було випущено близько 40 ракет.

«Російські окупанти продовжують з артилерії та РСЗВ обстрілювати Харків та Харківську область. Минулої доби ворог завдав ракетних ударів по Київському та Немишлянському районам. Пошкоджено приватні домоволодіння, 9 та 10 поверхи офісної будівлі у центрі міста. За попередньою інформацією, постраждалих немає», - написав він.

На території області ворог минулої доби обстрілював Богодухівський, Харківський, Ізюмський та Чугуївський райони. Зруйновано житлові будинки, господарські споруди, сталося кілька пожеж.

«В результаті російських обстрілів, за даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, в Ізюмському районі 5 мирних жителів поранено, 1 жінку 59 років загинуло. У Чугуєві 2 поранених, у Чугуївському районі поранення отримав фельдшер екстреної медичної допомоги. 1 особу поранено в Харківському районі», - додав голова ОДА.

Нагадаємо, напередодні рф ракетними ударами зруйнувала спорткомплекс ХПІ в Харкові. Також уже кілька днів не припиняються обстріли Чугуєва.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: