Зросла кількість жертв та поранених через ракетний удар по Сарнах

Читать на русском
Внаслідок ракетних ударів по Сарнах Рівненської області  25 червня, кількість загиблих збільшилася до чотирьох, поранення отримали сім осіб.
Getty Images

Внаслідок ракетних ударів по Сарнах Рівненської області 25 червня, кількість загиблих збільшилася до чотирьох, поранення отримали сім осіб.

Про це повідомив голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль.

«Невтішні новини із м.Сарни. Під завалами знайшли ще одного загиблого. Таким чином кількість жертв вчорашнього ракетного удару по цивільних об‘єктах зросла до 4-х осіб», – йдеться в повідомленні.

Коваль зазначив, що загиблі – чоловіки віком від 30 до 51 року. Також наразі двоє людей знаходяться у важкому стані в реанімації, п'ятеро осіб отримали різного роду легкі ураження.

Голова ОВА додав, що власники будівель та споруд, які постраждали через ворожі атаки можуть звертатися у міськраду щодо цього питання.

Нагадаємо, російські окупанти в результаті ракетного удару по місту Сарни в Рівненській області зруйнували станцію техобслуговування та автомобільну мийку.

Сьогодні вранці окупанти вдарили ракетами по Києву. За попередньою інформацією по київській області та столиці було випущено 14 ракет. Ракета влучила у 9-поверховий житловий будинок у Шевченківському районі міста Києва. Під завалами залишаються постраждалі люди, є загиблий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: