Ракетний удар по Києву: під завалами будинку перебувають люди, є загиблий

Читать на русском
З-під завалів зруйнованого будинку врятували 6-річну дівчинку. При цьому, один чоловік загинув, попередньо він був батьком врятованної дитини.
фото: ДСНС України/Facebook

Вранці 26 червня ракета влучила у 9-поверховий житловий будинок у Шевченківському районі міста Києва. Під завалами залишаються постраждалі люди, є загиблий.

Про це повідомляють мер міста Віталій Кличко у Телеграмі та ДСНС.

Зазначимо, що сталося загоряння у 9-поверховому житловому будинку на загальній площі близько 300 кв.м., пошкоджено будівельні конструкції з 1-го по 7-ий поверхи та часткове зруйновано – 7, 8 та 9 поверхи. Заходи із ліквідації пожежі та порятунку людей тривають. За попередніми даними є постраждалі. На місці задіяно 19 одиниць пожежної техніки та 67 чоловік особового складу.

Росіяни влаштували ракетну показуху, яка нічого для них стратегічно не змінить – ЗеленськийВід безсилля та злоби росіяни тільки й можуть, що влаштовувати таку ракетну показуху з безладними ракетними ударами

Згідно зі словами мера, частину мешканців будинку евакуйовано.

Кличко зазначив, що в результаті «прильоту» постраждали дві людини, яких госпіталізували.

«Зараз постраждалим надається допомога. Ті, хто в лікарні, знаходяться в стабільному стані. Лікарі кажуть, що загрози їхньому життю немає. Зараз ми чуємо, що є люди під завалами. Рятувальники роблять все, щоб їх дістати», - розповів Кличко журналістам на місці події.

Як повідомив представник МВС України Антон Геращенко, з-під завалів зруйнованого будинку врятували 6-річну дівчинку. При цьому, один чоловік загинув, попередньо він був батьком врятованної дитини.

Згодом Кличко повідомив, що з-під завалів житлового будинку в Шевченківському районі дістали семирічну дівчинку. Вона жива. Зараз рятують її маму.

Нагадаємо, що сьогодні вранці окупанти вдарили ракетами по Києву. За попередньою інформацією по київській області та столиці було випущено 14 ракет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: