Зеленський розповів, чому він говоритиме лише з путіним

Читать на русском
Зеленський заявив, що росія – це така держава, де усі інші політичні фігури, окрім путіна, нічого не вирішують.
Слово і діло

Президент України Володимир Зеленський пояснив, що росія – це така держава, де усі інші політичні фігури, окрім путіна, нічого не вирішують.

Про це він розповів в інтерв’ю нідерландському виданню Nos.

Зеленський зазначив, що він не те, щоб має велике бажання говорити з російським колегою про війну, але путін сам «вибудував таку державу».

«Питання не в тому, що я хочу з ним домовлятися, питання в тому, що там немає з ким домовлятися. Він вибудував таку державу, в якій ніхто нічого не вирішує. Тому не важливо, що каже їх міністр закордонних справ. Неважливо, чи відправляє він делегацію поговорити з нами. Всі ці люди – вони ніхто, на жаль», - сказав український лідер.

Путін налаштував проти себе російську еліту, у кремлі сподіваються на його відхід у «в найближчому майбутньому» – ЗМІУ росії незадоволені путіним – і ті, хто виступає за війну в Україні, і ті, хто проти. Але хоча у владі й обговорюються постаті наступників, змова чи силове усунення президента не готується.

Зазначимо, Зеленський нещодавно заявив, що без зустрічі з путіним в результаті обійтися не вийде. Проблема в тому, що після всього, що російські війська накоїли в Україні, ніякого бажання проводити таку зустріч немає. І немає бажання говорити про щось з простими посередниками, що говорять головами путінського режиму.

Нагадаємо, що напередодні Зеленський розповів, за якої умови погодиться на зустріч з путіним.

Раніше радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що для відновлення мирних переговорів російські окупаційні війська повинні вийти з території України. До цього моменту про перемир'я не може йти мови, оскільки противник буде готуватися до подальшої агресії.

Водночас в росії скаржаться, що мирні переговори з Україною, на які-де згодна росія, нібито повністю зупинені з ініціативи української сторони.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: