У росії скаржаться, що переговори заморожені з ініціативи України – ЗМІ

Читать на русском
За словами глави російської делегації, росія нібито ніколи не відмовлялася від переговорів, особливо на вищому рівні. Але є нюанс
Володимир МединськийПропаганда Кремля

У росії скаржаться, що мирні переговори з Україною, на які-де згодна росія, нібито повністю зупинені з ініціативи української сторони.

Про це повідомляє російський Інтерфакс з посиланням на помічника російського президента Володимира Мединського, який очолює делегацію росії на переговорах.

«М'яч на їхньому боці повністю. Ми зі свого боку до продовження діалогу готові. Але ще раз підкреслю: м'яч по продовженню мирних переговорів знаходиться на українській стороні. Заморожування переговорів - це повністю ініціатива України» - заявив він.

Мединський додав, що росія нібито ніколи не відмовлялася від переговорів, особливо на вищому рівні. Але він пов'язує зустріч двох президентів, України та росії, з підготовкою, в тому числі документами високого ступеня готовності. Таких документів поки що немає.

Нагадаємо, раніше радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що для відновлення мирних переговорів російські окупаційні війська повинні вийти з території України. До цього моменту про перемир'я не може йти мови, оскільки противник буде готуватися до подальшої агресії.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна доб'ється Перемоги у війні з росією на полі бою. Але сторонам все одно доведеться сісти за стіл переговорів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: