Можуть просити приєднатися хоч до Марса чи Юпітера – Подоляк про намір «влади» Херсонщини

Читать на русском
Михайло Подоляк заявив, що гауляйтери на Херсонщині можуть просити приєднатися хоч до росії, хоч до Марса, хоч до Юпітера – все одно українська армія звільнить регіон.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк запевнив, що українська армія звільнить Херсон. А всі звернення окупаційної влади області нелегітимні.

«Єдине звернення, яке можуть готувати «гауляйтери» Херсонської області, – прохання про помилування після вироку суду. Окупанти можуть просити приєднатися хоч до складу Марсу, хоч до Юпітера. Українська армія звільнить Херсон, які б ігри слів не вигадували окупанти», – написав Подоляк у Twitter.

Нагадаємо, сьогодні окупаційна влада Херсонської області повідомила про намір просити путіна включити регіон до складу росії.

У кремлі заявили, що мешканці Херсонської області «мають самі вирішувати, чи бути зверненню про входження до складу росії». За словами Дмитра Пєскова, рішення має бути «абсолютно легітимним так, як це було з Кримом».

Раніше секретар РНБО Олексій Данілов сказав, що росіяни попри всі спроби не зможуть легітимізувати свій контроль над окупованими територіями України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: