У кремлі прокоментували прохання «влади» Херсонської області про приєднання до росії

Читать на русском
У кремлі заявили, що рішення про входження до складу росії мають приймати самі мешканці Херсонської області. При цьому пєсков навів приклад незаконного референдуму в Криму.

Прессекретар президента рф Дмитро Пєсков заявив, що мешканці Херсонської області «мають самі вирішувати, чи бути зверненню про входження до складу росії».

Про це він сказав під час брифінгу, передають пропагандистські ЗМІ.

«Безумовно, бути чи не бути такому зверненню мають вирішувати все-таки жителі Херсонської області. І визначати свою долю також мають мешканці Херсонської області. І, звичайно, це питання, яке має бути чітко і ретельно вивірене та оцінене юристами та правовиками. Тому що, звичайно, подібні доленосні рішення повинні мати абсолютно чітке юридичне підґрунтя, обґрунтування, бути абсолютно легітимними так, як це було у випадку із Кримом», – заявив Пєсков.

Нагадаємо, сьогодні окупаційна влада Херсонської області повідомила про намір просити путіна включити регіон до складу росії.

В українській розвідці раніше говорили, що росія розглядає можливість включення захоплених територій півдня України до складу тимчасово окупованого Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: