Рф хоче включити окупований південь України до складу анексованого Криму – розвідка

Читать на русском
Українська розвідка має інформації про те, що російські окупанти хочуть приєднати до анексованого півострова захоплені території півдня країни.

Російська федерація розглядає можливість включення захоплених територій півдня України до складу тимчасово окупованого Криму та подальшої інтеграції їх в російський економічний простір.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Рф розглядає можливість включення захоплених територій півдня України до складу тимчасово окупованого Криму та подальшої інтеграції їх в російський економічний простір. Одночасно російський окупаційний режим намагається переконати місцеве населення в остаточному встановленні контролю над зайнятими територіями. 1 травня у Генічеську новопризначеним «головою міськради» Андрієм Клочком організовано урочисте підняття прапору рф. Щоправда, городяни проігнорували рашистське «свято», – інформує розвідка.

Як стверджують у ГУР, низка приватних підприємств Ростовської області отримала замовлення на виготовлення печаток і штампів для окупаційних адміністрацій Маріуполя. До переліку установ, які отримають нові «атрибути» входять заклади освіти, лікарні, поліція, РАЦСи та адміністративні установи. Навіть попри те, що більшість із них наразі вщент зруйновані російськими військами.

«На замовлених штампах і печатках міститься напис: «россия, республика донбас, Мариуполь, военно-гражданская администрация». Рашисти анонсували, що в червні подібні штампи та печатки виготовлятимуться для окупованого Херсону. Серед військових армії окупанта розповсюджується інформація, що термін так званої «спеціальної воєнної операції» визначено до вересня 2022 року», – зазначають розвідники.

Нагадаємо, у ЗМІ повідомляли, що у росії є плани до середини травня остаточно анексувати територію окремих районів Донецької і Луганської областей. Раніше мер Херсона Ігор Колихаєв заявив, що окупанти замість «референдуму» можуть спробувати приєднати Херсонську область до Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: