Жодної псевдореспубліки в Херсонській області України не буде – Подоляк

Читать на русском
Україна планує максимально жорстко звільняти Херсонщину. Всі російські військові, які не встигнуть прибрати з території області, будуть ліквідовані
Мітинги проти окупантів у ХерсоніReuters

Всі плани російських окупантів на створення на території Херсонської області будь-якої терористичної псевдореспубліки будуть найжорстокішим чином припинені.

Про це заявив радник глави офісу президента Михайло Подоляк в ефірі Радіо НВ.

Окупанти в Херсонській області хочуть закрити доступ до Instagram та FacebookОкупаційна влада Херсонської області збирається закрити доступ до соцмереж Instagram і Facebook.

«Не буде ніякої «Херсонської Народної Республіки». Не буде. Область буде звільнена в повному обсязі максимально жорстко, якщо це буде потрібно, з точки зору кількості безповоротних жертв серед російських військовослужбовців. Тобто буде вбито стільки військовослужбовців російської армії, скільки буде потрібно для того, щоб на Херсонщині назавжди забули словосполучення «російська окупація» - запевнив він.

Нагадаємо, українські органи влади на окупованій Херсонщині повідомляють, що російські окупанти в Херсоні не ведуть підготовку до проведення так званого «референдуму «про створення «ХНР» або приєднання області до рф або Криму. Однак росіяни планують відсвяткувати в Херсоні 9 травня.

Раніше стало відомо, що російська федерація розглядає можливість включення захоплених територій півдня України до складу тимчасово окупованого Криму і подальшої інтеграції їх в російський економічний простір.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: