Арестович прокоментував ідею з обміном Медведчука: «Це делікатна тема»

Читать на русском
Арестович також додав, що не знає, на якій стадії наразі знаходяться переговори про можливий обмін Медведчука.
Медведчукssu.gov.ua

У питанні з можливим обміном затриманого нардепа Віктора Медведчука, який підозрюється в державній зраді і фінансуванні тероризму, розглядаються найрізноманітніші варіанти.

Про це радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів в інтерв'ю для видання «Медуза».

«Розглядаються найрізноманітніші варіанти. Вони всі носять закритий характер, тому що це не ті речі, про які можна говорити. Обговорюється обмінний потенціал. Міняти його на одного солдата не має ніякого сенсу, тому що ми ж знаємо, що він більш цінний. Але це делікатна тема», - зазначив він.

Слідчі ДБР вручили підозри митникам через Медведчука - деталіОрганізаторам схеми дозволили ухилитися від сплати ПДВ та акцизних податків, що принесло збитки держбюджету.

При цьому, Арестович також додав, що не знає, на якій стадії наразі знаходяться переговори про можливий обмін Медведчука.

Зазначимо, що напередодні затриманий народний депутат Віктор Медведчук звернувся до Володимира Зеленського та володимира путіна з проханням обміняти його на захисників та мешканців Маріуполя.

Нагадаємо, Віктора Медведчука було затримано 12 квітня в результаті спецоперації СБУ.

Як розповів голова СБУ Іван Баканов, ФСБ намагалася вивезти Медведчука спочатку до Придністров'я, а потім – до Москви. Але правоохоронцям вдалося затримати його дорогою, на виїзді з Київської області.

Раніше Володимир Зеленський запропонував росії обміняти Медведчука на полонених українців, однак у кремлі на цю ідею відреагували без ентузіазму.

Також за словами Арестовича, Медведчук та всі його соратники розкололися і дають свідчення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: