Медведчук та всі його соратники розкололися і дають свідчення – Арестович

Читать на русском
Прихильники Медведчука, розповів Арестович, розуміють, що на відміну від кума путіна, їх вимінювати ніхто ні на кого не буде - і тому розповідають все, що знають
Заарештований Медведчукssu.gov.ua

Затриманий українськими правоохоронними органами кум президента росії володимира путіна, колишній співголова забороненої партії ОПЗЖ Віктор Медведчук активно дає свідчення щодо тих питань, які до нього є. А ще більш активно дають свідчення його прихильники, соратники та інші пов'язані з ним особи.

Про це розповів радник офісу президента України Олексій Арестович в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.

Слідчі ДБР вручили підозри митникам через Медведчука - деталіОрганізаторам схеми дозволили ухилитися від сплати ПДВ та акцизних податків, що принесло збитки держбюджету.

«Якщо Медведчук ще може боротися з допитами, оскільки він цінний кадр на обмін, то з його співробітниками та партнерами все набагато простіше. Вони нікому не цікаві на обмін і тому розповідають все, щоб їх відпустили. Розповідають багато та цікаво. Медведчук може вже нічого не говорити, нам вже все зрозуміло...»- розповів він.

Нагадаємо, 12 квітня резидент України Володимир Зеленський повідомив про затримання народного депутата від фракції «Опозиційна платформа – за життя» Віктора Медведчука.

ФСБ росії намагалася вивезти Медведчука спочатку в Придністров'я, а потім - в москву, однак, СБУ вдалося затримати його по дорозі, на виїзді з Київської області.

16 квітня Личаківський районний суд Львова обрав Медведчуку запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення за нього грошової застави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: