Суд заарештував понад 150 об'єктів рухомого та нерухомого майна сім'ї Медведчуків

Читать на русском
Суд заарештував 154 об'єкти майна затриманого Медведчука та Оксани Марченко. Зокрема, 26 автомобілів, 30 земельних ділянок, 23 будинки, 32 квартири.
Слово і діло

Личаківський районний суд Львова заарештував ще 154 об'єкти рухомого та нерухомого майна народного депутата Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

Нардеп Медведчук не задекларував нерухомість та автівки на 73 млн грн – НАЗКАнтикорупційне агентство завершило перевірку щорічної декларації члена українського парламенту від ОПЗЖ і знайшло там чимало порушень.

Серед заарештованого майна – 26 автомобілів, 30 земельних ділянок, 23 будинки, 32 квартири, 17 паркомісць та моторна яхта.

Крім того, під арешт потрапили частки у статутних капіталах у 25 компаніях, бенефіціарним власником яких є Медведчук чи його дружина.

Раніше яхту Медведчука Royal Romance передали в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами.

Нагадаємо, Віктора Медведчука було затримано 12 квітня в результаті спецоперації СБУ.

Як розповів голова СБУ Іван Баканов, ФСБ намагалася вивезти Медведчука спочатку до Придністров'я, а потім – до Москви. Але правоохоронцям вдалося затримати його дорогою, на виїзді з Київської області.

Також Сергій Лещенко розповів, які питання до Медведчука має Україна та росія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: