Затримання Медведчука: суд відправив нардепа-зрадника під арешт

Читать на русском
Віктора Медведчука відправили під арешт без права внесення застави, повідомила пресслужба Личаківського районного суду Львова, який ухвалив рішення про такий запобіжний захід.
МедведчукОфіс президента

Личаківський районний суд Львова обрав лідеру партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктору Медведчуку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє прес-служба суду.

Зазначається, що Личаківський районний суд Львова обрав політику-втікачу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Мотивацією такого рішення стало порушення лідером ОПЗЖ умов домашнього арешту.

«Сьогодні слідчий суддя Личаківського районного суду м. Львова задовольнив клопотання слідчого в особливо важливих справах Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань, яке погоджене генеральним прокурором, та обрав народному депутату України Медведчуку Віктору Володимировичу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави», - йдеться у повідомленні.

Слідчі ДБР вручили підозри митникам через Медведчука - деталіОрганізаторам схеми дозволили ухилитися від сплати ПДВ та акцизних податків, що принесло збитки держбюджету.

Як повідомляється, за даними клопотання, Медведчуку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.28 ч.1 ст.111 та ч.2 ст.28 ч.1 ст.258-3 КК України.

Нагадаємо, Віктора Медведчука було затримано 12 квітня в результаті спецоперації СБУ.

Як розповів голова СБУ Іван Баканов, ФСБ намагалася вивезти Медведчука спочатку до Придністров'я, а потім – до Москви. Але правоохоронцям вдалося затримати його дорогою, на виїзді з Київської області.

Також Сергій Лещенко розповів, які питання до Медведчука має Україна та росія.

Раніше яхту Медведчука Royal Romance передали в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами.

Окрім цього, суд заарештував понад 150 об'єктів рухомого та нерухомого майна сім'ї Медведчуків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: