Обмін Медведчука на захисників та жителів Маріуполя: Подоляк сумнівається, що рф погодиться

Читать на русском
Михайло Подоляк вважає, що Медведчук намагається уникнути покарання в Україні, але росія навряд чи погодиться поміняти нардепа на захисників та мешканців Маріуполя.

Керівництво росії навряд чи погодиться на пропозицію нардепа Віктора Медведчука обміняти його на захисників та мешканців Маріуполя.

Так вважає радник керівника ОПУ Михайло Подоляк, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

За словами Подоляка, Медведчуку немає місця в нинішній Україні, і він спробував запропонувати єдиний можливий для себе вихід – обміняти себе на справді важливих для України героїв Маріуполя.

Хотіли переправити до Придністров’я: в СБУ розповіли подробиці затримання МедведчукаФСБ рф намагалася вивезти українського нардепа Віктора Медведчука спочатку до Придністров'я, а потім переправити до Москви, повідомляє СБУ.

Втім, затриманий депутат керується не людинолюбством, а лише бажанням «не платити тут і зараз за численними боргами».

«Але для нас, як для країни, яка цивілізована і дуже сильно любить своїх громадян – це справді важливо. Важливо витягнути всіх своїх громадян, усіх своїх маріупольців із варварських, кривавих рук російської армії. Втім, сумніваюся, що самі росіяни, які просто впиваються кров'ю маріупольців та азовців, захочуть повернутися на якийсь час у людський образ і всерйоз підтримати ініціативу Медведчука», – вважає Подоляк.

Нагадаємо, Віктор Медведчук звернувся до Володимира Зеленського та володимира путіна з проханням обміняти його на захисників та жителів Маріуполя.

Раніше Зеленський пропонував росії обміняти Медведчука на полонених українців. Але в кремлі заявили, що він не є громадянином росії і «не має жодного відношення до спеціальної військової операції».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: