Зеленський знову закликав Путіна до переговорів: «Я нормальний мужик, сядь зі мною, поговори»

Читать на русском
Володимир Зеленський закликав Путіна прибрати свої війська з території України або сісти з ним за стіл переговорів.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський знову закликав російського президента Володимира Путіна сісти за стіл переговорів.

Під час спілкування з іноземними ЗМІ глава держави підтвердив, що він, як і раніше, готовий до переговорів.

«Ми не нападаємо на Росію і не збираємося на неї нападати. Ми в НАТО? Ні. У нас є ядерна зброя? Ні», – відповів президент на запитання щодо гарантій безпеки для Росії.

«Що ти хочеш від нас? Іди з нашої землі. Не хочеш зараз піти, сядь зі мною за стіл переговорів. Я вільний, сядь зі мною. Тільки не на 30 метрів як із Макроном, Шольцем і так далі. Я ж сусід – мене не треба на 30 метрів тримати, я не кусаюся. Я нормальний мужик, сядь зі мною, поговори. Чого ти боїшся?», – звернувся Зеленський до Путіна.

Президент наголосив, що мета України – це захист і свобода, це головні цінності нашої країни. А ціль Росії – поставити на коліна націю та народ.

Нагадаємо, 25 лютого Володимир Зеленський вже звертався до Путіна із пропозицією провести переговори: «Хочу ще раз звернутися до президента Російської Федерації. По всій території України тривають бої. Давайте сідати за стіл переговорів. Щоб зупинити загибель людей».

Зеленський також до вторгнення Росії неодноразово говорив, що готовий до зустрічі з Путіним. У Кремлі відповідали, що не розуміють, що обговорювати.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: