Зеленський звернувся до Путіна: давайте сідати за стіл переговорів

Читать на русском
Володимир Зеленський запропонував Путіну сісти за стіл переговорів, щоби зупинити загибель мирних українців.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський звернувся до Володимира Путіна із пропозицією провести переговори.

«Хочу ще раз звернутися до президента Російської Федерації. По всій території України тривають бої. Давайте сідати за стіл переговорів. Щоб зупинити загибель людей», – сказав Зеленський під час чергового відеозвернення.

«Це не просто вторгнення Росії до України, це початок війни проти Європи. Проти єдності Європи. Проти простих прав людини у Європі. Проти всіх правил співіснування на континенті. Проти того, що європейські держави відмовляються ділити, ділити кордони силою», – сказав президент.

Зеленський подякував США, Канаді, Британії, ЄС, Австралії та Новій Зеландії за секторальні санкції проти Росії.

Напад Росії: яку допомогу вже отримала Україна та які санкції запровадив проти РФ світМЗС України оприлюднило перелік санкцій, які запровадили держави проти Росії після вторгнення в Україну.

«Анулювання віз для росіян? Відключення від SWIFT? Повна ізоляція Росії? Відкликання послів? Нафтове ембарго? Закриття неба? Сьогодні все це має бути на столі, бо йдеться про загрозу нам, усім нам, усій Європі. Ще можна зупинити агресію. Потрібно діяти без зволікань», – додав він.

Він також закликав людей до інших країн виходити на площі і вимагати закінчення війни.

«Якщо у вас у Європі є бойовий досвід і не хочете дивитися на нерішучість політиків, ви можете прибути до нашої держави і разом із нами захищати Європу, де це зараз дуже потрібно», – сказав Зеленський.

Нагадаємо, радник керівника ОПУ Михайло Подоляк повідомив, що основний сценарій російської спецоперації в Україні – зайти до столиці та знищити керівництво України та особисто президента Зеленського.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: