Нас стільки разів хотіли знищити, але не змогли: нове відеозвернення Зеленського

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський записав нове відеозвернення. Про що сказав президент, дивіться на Слово і діло.

Ракетно-бомбові удари Росії по українським містам – це зізнання, що не змогли зробити нічого суттєвого на землі.

Про це у новому відеозверненні сказав президент Володимир Зеленський.

«Усі лінії нашої оборони – збережені. На жодному зі стратегічних напрямків у ворога немає успіху. Вони пригнічені. Вони приречені. Київ вистояв цю ніч і черговий ракетно-бомбовий удар. Спрацювала наша протиповітряна оборона», - наголосив він.

«Ви прийшли руйнувати наші міста. Знищувати наших людей. Забирати у нас все, що нам дорого. Ви відрізаєте мирним мешканцям України електрику, воду, опалення. Ви залишаєте людей без їжі та ліків. Ви розстрілюєте маршрути, за якими можна провести евакуацію. Немає такої зброї, яку ви не використали би проти українців. А тепер ви виходите і розповідаєте своїм пропагандистам, що ви збираєтесь послати в Україну так звані «гуманітарні колони»... Запамʼятайте, безбожники: Коли мільйони людей проклинають, вам нічим рятуватись», - сказав глава держави.

Зеленський наголосив, що Україна пережила у своїй історії і на своїй землі – Дві світові війни, три Голодомори, Голокост, Бабин Яр, Великий Терор, вибух в Чорнобилі, окупацію Криму і війну на сході.

«У нас немає величезної території – від океану до океану, немає ядерної зброї, ми не заповнюємо світовий ринок нафтою і газом. Але у нас є наші люди і наша земля. Для нас це золото. Нам немає що втрачати, окрім власної свободи і гідності. Для нас це є найбільший скарб. Нас стільки разів хотіли знищити. Не змогли. Хотіли стерти з лиця землі. Не вдалось. Били в спину. А ми стоїмо на ногах. Хотіли щоб ми мовчали. Але нас почув весь світ», - заявив Зеленський.

Нагадаємо, у попередньому зверненні Зеленський закликав російських військових «забиратися додому і сказати своєму командуванню, що вони хочуть жити».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: