У ДСНС повідомили про наслідки обстрілів Станиці Луганської бойовиками

Читать на русском
Зазначається, що інформація про дві пожежі в населеному пункті за підсумками перевірки не підтвердилася
Фото з місця подійdsns.gov.ua

Державна служба з надзвичайних ситуацій провела перевірку повідомлень про наслідки обстрілів бойовиками Станиці Луганської на Донбасі, звідки надійшло кілька повідомлень про пожежі.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

За результатами перевірки зафіксовані наступні пошкодження в населеному пункті:

Загострення ситуації на Донбасі: що сталося і чого може домагатися РосіяСитуація на Донеччині 17 лютого різко загострилася. Чому це сталося, про що раніше говорили сепаратисти та Кремль, і чого може добиватися Росія – у матеріалі.

  • на вулиці Магістральній в одному житловому будинку в результаті обстрілу зруйновані перекриття будівлі, вибиті шибки у восьми вікнах. Ніхто не постраждав;
  • у сусідньому будинку на цій же вулиці в результаті артобстрілу снаряд потрапив в газопровід і спровокував загоряння покрівлі на площі 4 кв.м, Також в будинку зруйновані перекриття і покриття, фронтон будівлі, вибиті вісім вікон. Жертв немає;
  • на вулиці Бузковій перебитий газопровід біля нежитлового будинку, стався витік газу без загоряння;
  • на тій же вулиці в будинку навпроти пошкоджено фасад і вибито скло в трьох вікнах. Також ніхто не постраждав.

Відзначається, що інформація про ще дві пожежі в населеному пункті - на Магістральній і на Ватутіна - за підсумками перевірки не підтвердилася.

Раніше ми писали про те, що вранці в четвер, 17 лютого, бойовики обстріляли з артилерії Станицю Луганську. Один зі снарядів потрапив в дитячий сад. Увечері того ж дня бойовики знову відкрили по населеному пункту вогонь, згорів житловий будинок.

Також з початку поточної доби четверга, 17 лютого, українська сторона зафіксувала вже 47 обстрілів. Бойові дії активізувалися в Донецькій і Луганській областях. Поранені двоє військових ЗСУ і кілька цивільних.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: