Зведення штабу ООС: близько 50 обстрілів, є поранені серед бійців ЗСУ та мирного населення

Читать на русском
Від початку цієї доби четверга, 17 лютого, українська сторона зафіксувала вже 47 обстрілів. Бойові дії активізувалися у Донецькій та Луганській областях.
Facebook

Від початку цієї доби четверга, 17 лютого, українська сторона зафіксувала вже 47 обстрілів. Бойові дії активізувалися у Донецькій та Луганській областях.

Про це повідомляється у Facebook пресцентру ООС.

Станом на 19.00 зафіксовано 47 порушень режиму припинення вогню. З них 38 – із застосуванням заборонених мінськими домовленостями озброєнь.

Загострення ситуації на Донбасі: що сталося і чого може домагатися РосіяСитуація на Донеччині 17 лютого різко загострилася. Чому це сталося, про що раніше говорили сепаратисти та Кремль, і чого може добиватися Росія – у матеріалі.

Протягом дня під обстріл потрапили наступні населені пункти: Новотошківське, Водяне, Трудівське, Старогнатівка, Південне, Майорськ, Луганська, Мар'їнка, Світлодарськ, Троїцьке, Попасна, Станиця Луганська, тощо.

Противник сьогодні застосовував артилерію калібру 122 мм, міномети калібру 120 та 82 мм, протитанкові ракетні комплекси, гранатомети та інше озброєння.

Від дій бойовиків один військовослужбовець Об'єднаних сил зазнав поранення, ще один – бойового травмування. Воїни перебувають у лікувальному закладі. Стан здоров'я пораненого військовослужбовця – середньої тяжкості, травмованого – задовільний.

Внаслідок обстрілів з боку російсько-окупаційних військ поранено дві цивільні особи.

Раніше ми писали, що вранці в четвер, 17 лютого, бойовики обстріляли з артилерії Станицю Луганську. Один із снарядів потрапив до дитсадка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: