Загострення на Донбасі: поранено вже двох українських військових

Читать на русском
У зоні ООС на Донбасі продовжується ескалація конфлікту. З початку доби зафіксовано вже 34 обстріли з боку бойовиків.
facebook.com/pressjfo.news

У зоні ООС на Донбасі продовжується ескалація конфлікту. З початку доби зафіксовано вже 34 обстріли з боку бойовиків. Поранено двох українських військових.

Про це повідомляє штаб ООС у оновленому зведенні.

Росія не вторглася в Україну 16 лютого: що тепер кажуть на Заході та як реагують у КремліПопри прогнози, сьогодні вночі Росія не вторглася в Україну. У Кремлі запевняють, що взагалі не хочуть війни, а на Заході попереджають, що агресія можлива будь-якої миті.

Так, сьогодні бойовики на Донбасі обстріляли понад 20 населених пунктів, серед яких: Новотошківське, Водяне, Трудівське, Старогнатівка, Старий Айдар та Мар'їнка, Південне та Майорськ, Станиця Луганська.

Внаслідок обстрілу двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. Воїни перебувають у лікувальному закладі. Стан їхнього здоров'я – середньої тяжкості. Також поранено двох цивільних осіб.

«Слід зазначити, що противник продовжує використовувати свої пропагандистські методи ведення інформаційної війни з метою звинувачення Збройних сил України в обстрілах цивільного населення, приховуючи власні підступні дії», - додали в штабі.

Нагадаємо, у зоні ООС на Донбасі у четвер, 17 лютого, різко погіршилася ситуація. Бойовики посилили обстріл із забороненого озброєння. Під час обстрілу Станиці Луганської снаряд потрапив до дитсадка.

СБУ відкрила провадження через обстріл дитсадка та школи на Донбасі.

На обстріл Станиці Луганської відреагували до ЄС.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: