Станицю Луганську знову обстрілюють, горить житловий будинок – ЗМІ

Читать на русском
У смт Станиця Луганська снаряд влучив у житловий будинок. Імовірно, вогонь вели з важкої зброї
Ілюстративне фотоfakty.com.ua

Бойовики проросійських збройних формувань на Донбасі відновили обстріли населеного пункту Станиця Луганська. Станом на пізній вечір 17 лютого в населеному пункті снаряди підпалили житловий будинок.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на власне джерело в правоохоронних органах.

Загострення ситуації на Донбасі: що сталося і чого може домагатися РосіяСитуація на Донеччині 17 лютого різко загострилася. Чому це сталося, про що раніше говорили сепаратисти та Кремль, і чого може добиватися Росія – у матеріалі.

Так, на початку десятої години вечора зі служби 102 повідомили, що в смт Станиця Луганська снаряд влучив у житловий будинок. Імовірно, вогонь вели з важкої зброї. Будинок після попадання загорівся, проте загиблих або постраждалих немає.

Командувач ООС Олександр Павлюк заявив, що бойовики вели вогонь по смт протягом сорока хвилин. Відзначено два попадання в житлові будинки, пошкоджено магістральний газопровід в населеному пункті.

Попадання у житловий будинок з важкої зброї у Станиці Луганській, 17 лютого 2022.LBTV

Це вже другий обстріл Станиці Луганської за добу. Раніше ми писали про те, що вранці в четвер, 17 лютого, бойовики обстріляли з артилерії Станицю Луганську. Один зі снарядів влучив у дитсадок.

Також з початку поточної доби четверга, 17 лютого, українська сторона зафіксувала вже 47 обстрілів. Бойові дії активізувалися в Донецькій і Луганській областях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: