Загострення на Донбасі пов'язане із засіданням Ради безпеки ООН – Резніков

Читать на русском
Загострення ситуації на Донбасі пов'язане із засіданням Ради безпеки ООН, яке присвячене Мінському процесу.
Міноборони

Загострення ситуації на Донбасі пов'язане із засіданням Ради безпеки ООН, яке присвячене Мінському процесу. Сьогоднішні обстріли – це свідомі провокації.

Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков, повідомляє пресслужба відомства.

Україна та НАТО: яка роль уготована нашій країніПерспективи вступу України до НАТО заблоковані Росією та деякими країнами-членами Альянсу.

«Незаконні збройні формування за підтримки Росії збільшили кількість провокацій. Це зроблено свідомо напередодні засідання Ради безпеки ООН, під час якого буде розглянуто питання виконання мінських домовленостей», - зазначив Резніков.

Він також підкреслив, що обстріл створюють небезпеку для мирних жителів, у тому числі дітей. Крім того, за його словами, Росія нарощує інформаційну кампанію для обґрунтування розширення агресії проти України.

Рєзніков додав, що українська сторона забезпечить максимальний доступ українських та іноземних ЗМІ до місць обстрілу.

Раніше ми писали про те, що вранці у четвер, 17 лютого, бойовики обстріляли з артилерії Станицю Луганську. Один із снарядів потрапив до дитсадка.

Також з початку цієї доби четверга, 17 лютого, українська сторона зафіксувала вже 47 обстрілів. Бойові дії активізувалися у Донецькій та Луганській областях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: