Нідерландська авіакомпанія скасовує рейси до України - які причини

Читать на русском
Нідерландська авіакомпанія KLM стала першою, яка скасувала польоти в Україну на тлі загрози вторгнення Росії.
фото: Еспресо

Нідерландська авіакомпанія KLM сьогодні, 12 лютого, зупиняє польоти до України. Останній рейс до Києва скасовано, його було заплановано цієї ночі.

Про це повідомляє NOS.

Зазначається, що відповідне рішення про скасування польотів було прийнято на основі розширеного аналізу безпеки через ризик вторгнення РФ в Україну.

12 лютого Міністерство закордонних справ Нідерландів надало Україні червоний рівень небезпеки поїздок та рекомендувало своїм громадянам відмовитися від відвідування нашої країни.

Не час панікувати: про що свідчить відкликання США та Британією частини працівників посольствПолітолог пояснив, про що може свідчити відкликання США та Британією частини працівників посольств.

Варто зазначити, що нідерландська авіакомпанія KLM стала першою, яка скасувала польоти в Україну на тлі загрози вторгнення Росії.

Нагадаємо, що президент США Джозеф Байден на зустрічі з лідерами НАТО і Європейського Союзу заявив їм про те, що Росія нібито вже через кілька днів здійснить напад на Україну. За його даними, саме таке рішення прийняв російський президент Володимир Путін, а атака нібито стартує з повітряних ударів.

У спецслужбах США є своя думка щодо дати нападу Росії на Україну. Там називають інший день - 16 лютого, що відрізняється від дати можливого нападу РФ на Україну, яку озвучили в Білому домі.

При цьому, Володимир Зеленський заявив, що в інформпросторі дуже багато інформації про вторгнення РФ в Україну. Він закликав не панікувати та запевнив, що «все під контролем».

Також нагадаємо, що США переведуть частину співробітників посольства з Києва до Львова.

Окрім цого, сьогодні стало відомо, що ще дві країни закликали своїх громадян залишити Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: