Три країни, слідом за Байденом, закликали своїх громадян залишити Україну

Читать на русском
Після звернення президента США Джо Байдена до американців із закликом залишити територію України з такими самими рекомендаціями виступили влади Японії, Південної Кореї та Нідерландів.
Reuters

Після звернення президента США Джо Байдена до американців із закликом залишити територію України, з такими самими рекомендаціями виступили влади Японії, Південної Кореї та Нідерландів.

Так, МЗС Японії схвалило рішення підвищити рівень загрози перебування на території України до максимального четвертого і закликало своїх громадян негайно залишити країну та відмовитися від її відвідування.

Не час панікувати: про що свідчить відкликання США та Британією частини працівників посольствПолітолог пояснив, про що може свідчити відкликання США та Британією частини працівників посольств.

Таке рішення відомство пояснило «зростанням напруженості, що продовжується, на українсько-російському кордоні». У Японії також заявили, що «надалі не виключено припинення комерційного авіасполучення» між Японією та Україною.

За інформацією Reuters, уряд Нідерландів також рекомендував своїм громадянам якнайшвидше залишии Україну через ситуацію з безпекою. Про це заявив посол Нідерландів в Україні. Нідерланди переведуть свій дипломатичний пост із Києва до Львова на заході України, повідомляє BNR.

Аналогічне рішення схвалила також і влада Південної Кореї.

Раніше ми писали про те, що президент США Джозеф Байден ультимативно зажадав від громадян Сполучених Штатів негайно залишити територію України всіма можливими способами. Зі схожою вимогою виступив також Державний департамент США.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: