У Кремлі запевнили, що війська РФ залишать Білорусь після навчань

Читать на русском
Російські військовослужбовці залишать територію Білорусі після закінчення навчань. Залишатися вони там не планують, заявив Пєсков.
фото mil.ru

Російські військовослужбовці залишать територію Білорусі після закінчення навчань. Залишатися вони там не планують.

Про це заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє ТАСС у вівторок, 8 лютого.

Лукашенко озвучив плани дії білоруської армії у разі війни з УкраїноюУ разі бойових дій на Донбасі білоруські військові у всьому підтримають російських окупантів в ОРДЛО.

«Ніхто ніколи не говорив, що російські війська залишатимуться на території Білорусі, про це ніколи не йшлося. Йдеться про союзні навчання і, природно, мається на увазі, що після завершення цих навчань війська повернуться до своїх постійних місць дислокації», – сказав Пєсков.

Прессекретарю також задали питання - чи справді Путін на переговорах з президентом Франції Еммануелем Макроном у Москві погодився не проводити нові військові маневри поблизу України.

«Я не чув таких повідомлень», - заявив Пєсков.

Нагадаємо, у Білорусі зараз перебувають російські військові для участі у спільних навчаннях «Союзна рішучість-2022». РФ направила до Білорусі багатоцільові винищувачі Су-35С, а також зенітний ракетно-гарматний дивізіон

Олександр Лукашенко заявляв, що Білорусь та Росія стягнуть на кордон з Україною цілий контингент білоруської армії. Також він повідомив, що буде створено силове угруповання для прикриття кордонів з Україною.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: